Maak gratis gebruik van de ASSU Blogs & Posts voor een periode van 1 maand!

Aanbieding


Lees hieronder de actievoorwaarden.

Plant u om de ASSU Blogs & Posts voor uw website en uw social media kanalen te gaan gebruiken? Maak dan gebruik van onze aanbieding en vraag om een proefperiode. Geen creditcards, geen verplichtingen!

Om gebruik te kunnen maken van ons aanbod verzoeken wij u om onderstaand formulier verder in te vullen.

Na ontvangst van het formulier sturen wij u de inlogcode toe van de applicatie en plaatsen wij de ASSU Blog op uw website.

Het actieaanbod is van toepassing op de afname van een gratis licentie op de ASSU Blogs & Posts voor een periode van maximaal 1 maand.i
  • Van deze actie kunnen alleen kantoren die al gebruik maken van een ASSU WebSite gebruik maken omdat de ASSU Blog moet wortden gekoppeldaan de website.
  • Van deze actie kunt u gebruik maken door het aanvraagformulier in te vullen. Na ontvangst van het aanvraagformulier ontvangt u binnen 3 werkdagen bericht.
  • YORON is niet aansprakelijk voor eventuele opmaak-, druk- of typfouten. YORON behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie stop te zetten.
  • YORON heeft het recht een aanvraag zonder opgaaf van reden te weigeren of te annuleren.
  • In het geval u een opmerking, vraag of klacht heeft kunt u contact opnemen via 06 83 10 29 37 (vraag naar Jara Kraai) of via jara@yoron.nl .
  • Bij deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met bovenstaande actievoorwaarden.
  • De verwerking van persoonsgegevens door YORON vindt plaats in overeenstemming met het Privacy Statement van YORON. U kunt het privacy statement vinden op www.yoron.nl.

Ja, ik maak graag gebruik van deze fantastische aanbieding!